About

Foto saya
Musafir di Bumi Kinanah... mencari secangkir ilmu buat bekalan hidup. Moga segala impian dan cita-citaku kan mampu kugapai...

kAsiH TeRciPtA UntUk SeLamaNya..

kAsiH TeRciPtA UntUk SeLamaNya..
kEluArGa BaHaGia MemBaWa Ke sYurGa..

Isnin, 27 April 2009

syukran Ateh...

syukran ateh.

coz sudi buatkan blog tuk adik..hehehee..walaupun adik ateh ni tak bape nak reti berkata kata mama fiez t, tapi i'll try my best..sekadar nak bercerita,berkongsi apa yang patut..meluahkan perassaan ker nak lepaskan rindu ker blh la...tol tak?mesti kalian kangan bangat sama cik sue kan..??heheh..

untuk permulaan ni,tak der pe yang menarik sgt sbb sumernyer dh lepas..nanti kiter 2nggu peristiwa yang baru ek..xper k.theh nanti adik akan citekan ape yang blaku kat bumi mansurah ni..dun wori..tapi mb lmbat skit kot..coz skrg ni time to pulon study...hehehhe..pulon la sgt..

ok..nantikan entri saya yang akan dtg yer..

syukran buat ateh skali lagi...

1 ulasan:

Mohd Hamidi berkata...

sama-sama...

moga blog adik ni boleh mengubat rindu kami semua.

kekadang bila kita menulis... dapat meredakan masalah didalam jiwa. berkongsi masalah juga ubat terbaik utk kita...

selamat berblog yer...

Pengikut

ULAMA

Blogger Tricks Habib Omar Dr.Yusuf
Dr.Wahbah Zuhaily Dr.Ramadhan Buoti Harun Yahya Darul Ifta' darussyifa' PUM

AKHBAR

Harakah keadilan TranungKite tkodaily detikdaily PahangDaily suarakampus Malaysiakini Metro beritaharian NST utusan jazeera jazeera MyKKK

TRAFFIC

Marhaban Bikum


ShoutMix chat widget