About

Foto saya
Musafir di Bumi Kinanah... mencari secangkir ilmu buat bekalan hidup. Moga segala impian dan cita-citaku kan mampu kugapai...

kAsiH TeRciPtA UntUk SeLamaNya..

kAsiH TeRciPtA UntUk SeLamaNya..
kEluArGa BaHaGia MemBaWa Ke sYurGa..

Rabu, 23 Mac 2011

im back...

assalamualaikum...

IM BACK...fuhhh!! dah agak laman blog ni ditinggalkan..habuk pun dah penuh..mana taknya..nak post blog pun xleh nk publish..ni y 2nd post..kalu xleh nk publish gak xtau laa...hehee...

thanks to Seimura( yg hensem)..hehe.ko dah bukak semangat aku...dan aku pun dah ade semangat baru...hahaa...semangat tu akan aku guna sampai akhir tahun ni dan untuk selamanya.i.allah...

Pulang saya dalam blog ni dengan semangat yang baru..semangat untuk meneruskan sisa2 hidup yang masih berbaki di bumi mesir ni..terlalu banyak suka dan duka yang saya tempohinya sepanjang ketidak aktifan saya dalam mng'update' blog ni..wahh..ayat skema tuu..heheh..

Dah lama xmenulis..idea datang bertubi2..tp xtahu nk mulakan yg mana dulu..beberapa hari yang lepas, saya dah cuba untuk meng'update' blog ni..bukan main panjang lagi ulasan dan ceritanya..tapi bila nak post, tetiba unsuccess..huhuu..penat je menaip..but it's ok..i've so many time 4 all this..heheh..

Emm..seronok rupanya bila dah dapat berblog lagi..ok..c u next post..



2 ulasan:

Amirah Adnan berkata...

buat post banyak2..hehehe..

Amirah Adnan berkata...

buat post banyak2..hehehe..

Pengikut

ULAMA

Blogger Tricks Habib Omar Dr.Yusuf
Dr.Wahbah Zuhaily Dr.Ramadhan Buoti Harun Yahya Darul Ifta' darussyifa' PUM

AKHBAR

Harakah keadilan TranungKite tkodaily detikdaily PahangDaily suarakampus Malaysiakini Metro beritaharian NST utusan jazeera jazeera MyKKK

TRAFFIC

Marhaban Bikum


ShoutMix chat widget