About

Foto saya
Musafir di Bumi Kinanah... mencari secangkir ilmu buat bekalan hidup. Moga segala impian dan cita-citaku kan mampu kugapai...

kAsiH TeRciPtA UntUk SeLamaNya..

kAsiH TeRciPtA UntUk SeLamaNya..
kEluArGa BaHaGia MemBaWa Ke sYurGa..

Jumaat, 29 Julai 2011

yg ke-14..

bismillahirrahmanirrahim...
salam..

Alhamdulillah,masih di beri kesempatan untuk bertemu dan mnulis dlm blog y xbrape cute ni..setelah sekian lama dibiarkan tanpa tulisan..by the way, sempena jumaat yg penuh barokah ini,mr lah kita sama2 memperbanyakkan selawat ke atas junjungan  besar Nabi Muhammad s.a.w..moga di lipat kali gandakan pahala ibadat kita..beberapa ari lg dh nk pose..bg wanita2 yg blm melangsaikan utang korang y lepas,cpat2 la btindak yer..sempt lg ni..RAMADHAN KAREEM..ucap awl2 la,

emm..duk sorang2 kt umh ni kadang tu boring gak kan..nak kuar,cuaca kt luar panas la sesangat..nk g lepak umah member cam xlarat plak nk bjlan..lg pun sorang2 beb..ketakutan la jgk..heheeh..bajet manja la konon..siyes ckp, 3thn kat mansurah ni,xpenah lg jln sorang2..g suq( pasar) tu xkisah aa..blakang umh je..kalu malas nk kuar gak tepon je ammu ( pak arab) order nk mkn pe..heheh...xdela..gurau je..mksd disini,kalu nk g melencong mn2 atau nk amik angin kat hadiqoh (taman) ke,xdenye nk g sorang2..sat g mamat arab macho mai ngorat, naya den..hehe...eh pe la y dilalutkan ni,xsmpai motif lg ni..tajuk entry lain,duk melalut lain plak...tu la, kalu jari ni dh mula bertepek kt keyboard ni,laju je nk menaip..huhuu...ok go to the main point..

sebeanryer nk ckp, y mggu lepas sy br je menimang cahaya mata baru yg ke-14..alhamdulillah...wawww...ramai tu..tekejut ke??heheh..actually menimang anak sedara baru laa..anak abe chik n k.chik...so, congrate di ucapkan pada kalian berdua..bby boy yg seberat 3.1kg..lebih kurang ciksue die gak laa..comey pun lebey kurang gak..xcaye ke?? xcaye g tnye my ummi skrg..ok..y ni anak sedara y ke-14,bln 9 ni sorang lg akan menyusul..konfem la y ke-15 kan..anak angah yg ke 4..waw...dh leh wat team bola ni..memandangkan nenek mereka2 ni obses sngt ngan bola, so ii.allah bile dorang sume ni dah besar n dah mumayyiz, leh la dipertimbangkan cadangan bernas ciksue ni ek..bergabong boy n girl...msti bestkan..hahahah..meriahhh....ntah pape laa..

aish..sume dah ade kuarga sndiri ni...tiap2 thn ummi timang cucu..aku bile la agknyer ek??hahaha..ni bkn galoks,miang or pape deh,,mmg dh tahap WAJIB fikir dh ni..amboii...heheh..tp,,memandangkan impian belum lagi terlaksana,terpaksala di biarkan buat seketika..tggu lg 2thn...2thn??mak aii lama tu..huhuu..ala ,2thn tu kejap je,,sape yg sanggup tunggu tu,besabar la yer..sabar itu mengajar kita erti pengornanan...i.allah...seronok tau tunggu menunggu ni...

ok lah..point dh pn di sampaikan..so, jmpa lg di lain entry...kt bwh ni ade pic my new nephew,,MOHD HADIF REZQI..mg bertambah rezqi kuarga achik..n my whole family..blessful family 4ever..aminn..

cute kan..cam ciksue die..llalaalaa...


moga dirahmati allah selalu...LUV my family....


merenung masa depan yg bakal mencerahkan hari2nya..huhuu

4 ulasan:

Fiez Kejora berkata...

ha'ahhh..cik sue dh kne kwin thn dpn..leh tmbh team bola sepakkkk

jalinankasih berkata...

yeyeeee....mama fareez nk spomser..

sifu im berkata...

wahh..nk kwen da??haha

hadif tu sy yg gunting rmbut dia..jdi banggalah saya..haha

bkpo spek besar pado wajah tu??hahaha

jalinankasih berkata...

msti la cg Im..wajib tu,,hehhe

ek eleh,skit jah pn..tu pn nk kecoh..

panah sey,,kt hadiqoh azhar tu..

Pengikut

ULAMA

Blogger Tricks Habib Omar Dr.Yusuf
Dr.Wahbah Zuhaily Dr.Ramadhan Buoti Harun Yahya Darul Ifta' darussyifa' PUM

AKHBAR

Harakah keadilan TranungKite tkodaily detikdaily PahangDaily suarakampus Malaysiakini Metro beritaharian NST utusan jazeera jazeera MyKKK

TRAFFIC

Marhaban Bikum


ShoutMix chat widget